Utvecklas tillsammans med oss

Personlig träning, KBT-samtal eller träningsgrupper - vad passar dig?

Vi erbjuder:

KBT-samtal

Fokus på dina beteenden

Är du i behov av att prata med någon?

Ibland kan vi uppleva att vi har fastnat i livet och upprepar samma mönster om och om igen. För att bryta det negativa mönstret och börja jobba framåt så är KBT en effektiv metod. Oavsett vilken typ av problematik du har så kännetecknas KBT av att vara en effektfull och strukturerad behandling där vi arbetar med tankar, känslor och beteenden.

Personlig träning/kostrådgivning

Få en coach som följer dig hela vägen

När du ska påbörja en förändringsresa eller satsa mot en ny målsättning så är det skönt att ha en coach som stöttar och pushar. Vi finns med dig hela vägen från uppstart till målgång. 

Att ta hjälp av en personlig tränare är perfekt när du vill: 
○ Komma igång med eller ta nästa steg i din träning. 
○ Förbereda dig för en prestation eller tävling.
○ Ta nästa steg inom din idrott. 
○ Bli rörligare och minska/bli av med stelhet/smärta. 
○ Få hjälp med viktminskning eller viktuppgång.

Träningsgrupper

När träningsglädje står i fokus!

Våra träningsgrupper är till för dig som vill utvecklas tillsammans med andra. Gemenskap och glädje står i fokus när vi ses varje vecka för att utvecklas mot att bli starkare, friskare och mer välmående.

Till våra träningsgrupper är alla välkomna - medlemmar på gymmet såväl som icke medlemmar. Varje grupp har en egen inriktning och den kan vara allt från träning till psykologi och hälsa. 

Läs mer här!

Hej, jag heter sofia!

I över 18 år har jag arbetat med personlig utveckling för privatpersoner, företag och organisationer. Dagligen arbetar jag med att medvetandegöra människors tankar, känslor och beteenden för att kunna utmana och inspirera till att hitta sin egen väg i livet. Jag arbetar mycket med igenkänning, humor och att skapa distans till vardagen för att kunna se saker på nya sätt.

Jag har en bred bakgrund med fletalet olika utbildningar, bl.a. Hälsoutvecklare, KBT-terapeut, lic. ICC-Coach, lic. PT & Fystränare samt lic. kostrådgivare.  Just nu studerar jag till psykoterapeut, med fokus på att kunna leda ännu fler människor till hållbar förändring. 

Mig möter du både i enskilda samtal som utbildare/föreläsare/inspiratör och som tränare. Så hur kan jag hjälpa dig att ta nästa steg i din utveckling?

Kontakta oss

E-post: info@getprepared.se
Anders: 076 34 88 231
Sofia: 070 25 11 426

Hitta till oss

Lorebergsvägen19
612 76 Lotorp