Friska medarbetare ger välmående företag

Vi tror på att börja med medarbetarna. 
Att kunna ge varje medarbetare förutsättningar att kunna ta hand om sin egen fysiska- och psykiska hälsa bidrar till att hela organisationen blir välmående. 

Kontakta oss för att få veta mer om vad vi kan erbjuda er!

Hos oss hittar du bland annat:

KBT-terapi

Fokus på dina beteenden

Behöver ni någon som stöttar en enskild individ eller som finns där för att utveckla hela teamet?
Vi hjälper er med både enskild coaching, KBT- samtal samt gruppcoaching.

Träning

Ta ditt teams fysiska hälsa till nästa nivå.

Vi genomför anpassade träningspass för både små- som stora grupper, med fokus på att alla ska gå därifrån med ett leende på läpparna.
Våra träningspass är helt anpassade efter era behov och önskemål och genomförs i den miljö ni önskar. 

Kunskap, inspiration & hälsoutveckling

Föreläsningar-Workshops-Utbildningar- Strategidagar

Vi skapar och genomför utvecklingsdagar efter era önskemål. Ibland kanske behovet av en inspirationsföreläsning är stort, medan det andra gånger behövs en halv- eller heldag i form av workshop eller utbildning. 

Exempel på ämnen är: Bli ditt eget skyddsombud, Så skapar vi tillsammans en välmående arbetsplats, Friskfaktorerna som gör skillnad samt Beteendeanalys i organisationer.
 

Boka ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar dina möjligheter. 

Hej, jag heter sofia!

I över 18 år har jag arbetat med personlig utveckling för privatpersoner, företag och organisationer. Dagligen arbetar jag med att medvetandegöra människors tankar, känslor och beteenden för att kunna utmana och inspirera till att hitta sin egen väg i livet. Jag arbetar mycket med igenkänning, humor och att skapa distans till vardagen för att kunna se saker på nya sätt.

Jag har en bred bakgrund med fletalet olika utbildningar, bl.a. Hälsoutvecklare, KBT-terapeut, lic. ICC-Coach, lic. PT & Fystränare samt lic. kostrådgivare.  Just nu studerar jag till psykoterapeut, med fokus på att kunna leda ännu fler människor till hållbar förändring. 

Mig möter du både i enskilda samtal som utbildare/föreläsare/inspiratör och som tränare. Så hur kan jag hjälpa er att ta nästa steg i utvecklingen?

Kontakta oss

E-post: info@getprepared.se
Anders: 076 34 88 231
Sofia: 070 25 11 426

Hitta till oss

Lorebergsvägen19
612 76 Lotorp